Thuis‎ > ‎

Zaaldag 4 - Nipte Overwinning en Koploper (even dan)

Geplaatst 20 jan 2014 09:33 door Just van den Broecke

door Just - Een ontsnapping was het tegen Haarlem MB1: de hele wedstrijd waren we duidelijk veeeel sterker, maar het scoren lukte maar niet. Vele strafcorners gekregen, alle varianten geprobeerd, maar de keeper van Haarlem had een topdag. Tot aan einde 2e helft Merel, voor het eerst terug na 2 maanden blessureleed, de verlossing bracht. Op een of andere manier had dat wat een parallel met Ajax-PSV, ook 1-0 nipt, ook door uw verslaggever bijgewoond, de volgende dag.


Ook De Terriërs bleken weer lastig op het laatst. We liepen goed op schema naar 5-2, toen in tweede helft Terrïers plotseling opleefde en vooral hun effectieve corner uitnutte, maar ook fysiek een en ander uitdeelde...We bleven echter goed geconcentreerd en ons eigen spel spelen, met o.a. Nata die zich op de juiste manier kwaad maakte door doelpunten te maken na een elleboogstoot. 


Wat te concluderen? Verdedigend stonden we steeds best goed, hoewel de as soms kwetsbaar is. Iza is onpasseerbaar en brengt de bal ook goed weer in het spel. Rendement in doelpunten, vooral bij corners ontbrak deze dag. De bal op dijbeen-hoogte van de keeper inpushen ipv over de grond of heel hoog is zeker een optie. Ook hoe we onze aanvallers bereikbaar maken zullen over na moeten denken. Al met al wel weer met 6 punten in de Vuiton-tassen naar huis. Heel even staan we zelfs bovenaan, net als Ajax. Alleen Alliance MB1 zal ons snel weer ingehaald hebben...
Comments