Thuis‎ > ‎

Wat een aftrap in de Topklasse!

Geplaatst 3 nov 2013 23:59 door Just van den Broecke
door: Rob - Wat een geweldige prestatie! 3-0 (tegen Amsterdam MB2 red.) ! Wij staan boven MB1.........ik geef toe, het zegt nog niets maar wat een aftrap. Het had net zo goed 6-0 kunnen zijn.
Het is prachtig om te zien hoe jullie allemaal een enorme inzet tonen en alles geven. Clau ging er zelfs af met kramp in 2 kuiten. Typerend is ook dat niemand op de bank wilde blijven zitten. Iedereen wilde weer snel mogelijk het veld in.


Zoveel kansen als wij weten te creëren .... het rendement is voor verbetering vatbaar. Wij moeten in de 23 van de tegenstander 'cooler' blijven en slimmer spelen. En met meer overzicht. Zeker in de cirkel. Het is toch te vaak net een actie teveel waardoor al het harde werk niet tot een doelpunt leidt. Juist onze snelle uitbraken over weinig schijven zijn levensgevaarlijk.
Een groot compliment ook aan de verdediging. Het wordt te weinig gezegd, maar de verdediging geeft heel weinig weg en als het dan gebeurt staat daar altijd nog Iza en die staat als een huis. 


Al met al hebben wij vandaag laten zien dat wij in die topklasse thuishoren en dat wij het elke tegenstander moeilijk kunnen maken. Wie weet wat dat kan worden. Volgende week MB1........als wij spelen als vandaag met inzet, vechtlust en doorzettingsvermogen dan is alles mogelijk!

Bedankt voor deze wedstrijd,
Groet,
Rob
Comments