Thuis‎ > ‎

Voorcompetitie: Afsluiting met Winst en Appeltaart

Geplaatst 6 okt 2013 04:04 door Just van den Broecke   [ 6 okt 2013 04:07 bijgewerkt ]

In onze laatste wedstrijd in de voorcompetitie bleek Bennebroek MB1 de lastigste van al onze tegenstanders. Er moest harder geknokt worden dan ooit! Uiteindelijk wonnen we met 1-0 maar de overwinning was weer zwaar bevochten. En wat waren de scheidsrechters Sabien en Rob goed, besluitvaardig en onpartijdig!

Al met al zijn we verdiend eerste in de voorcompetitie subtopklasse poule C geworden. Alweer hulde aan de meiden en coaches Juliette en Rob! Of deze stand zoals hierboven genoeg is voor een plek via de "Wildcard" in de topklasse moet komende weken blijken. We doen ons best om de KNHB NH via het Hurley wedstrijdsecretariaat te overtuigen. De reguliere competitie begint in ieder geval op 2 november. Mogelijk doen we nog een oefenwedstrijd tussendoor.

Ook dank voor de inzet van alle ouders: als supporters, rijders, fluiters, wedstrijdtafelaars. We hebben natuurlijk nog een heel seizoen met een reguliere competitie (2x7 wedstrijden) en zaalhockey, maar het zij vast gezegd.En toen was er...Appeltaart, met dank aan de familie van Munster! 
Comments