Thuis‎ > ‎

Laatste Competitie Wedstrijd HIC MB1 - Veel Foto's

Geplaatst 9 jun 2014 15:13 door Just van den Broecke   [ 10 jun 2014 10:28 bijgewerkt ]
door Just - In onze allerlaatste competitie wedstrijd bleek HIC MB1 toch weer een te sterke tegenstander. We speelden volle inzet, bij tijden konden we HIC nog onder druk zetten, maar soms is een tegenstander gewoon sterker. Terecht dat HIC MB1 uiteindelijk tweede is geworden in de Topklasse. Er zijn veel mooie foto's gemaakt door Kees Boelhouwer, de Hurley en hoofdklasse huisfotograaf. Je kunt ze terugkijken in ons album (of klik op foto hieronder).

Hurley MB2 -HIC MB1 - Foto's Kees Boelhouwer

We hebben ons naar vermogen erg goed gehandhaafd in de Topklasse. Het is daar voor een tweede team nooit gemakkelijk. Naar uitslagen kijkend hebben we alleen van Hurley MB1, HIC MB1 en Myra MB1 tweemaal verloren (tegen Myra MB1 in eerste wedstrijd na lange voorsprong, tegen Hurley MB1 in tweede wedstrijd na een helft op 0-0). Van HBS MB1, Pinoke MB2, Amsterdam MB2 hebben we een van de twee confrontaties gewonnen, steeds overtuigend en altijd met 3-0. Tegen Xenios MB1 tweemaal gelijk, had mogelijk iets meer ingezeten. 

Daarom mogen we trots op onszelf zijn: in de eerste plaats dat we de Topklasse, na een moeizame weg, gehaald hebben, en daarnaast dat we vrijwel nooit "weggespeeld" zijn. We kunnen met opgeheven hoofd terugkijken. We zijn, in voetbaltermen, tweede geworden van het "rechter-rijtje".


Dat zijn allemaal statistieken. M.i. zijn jullie meiden steeds een echt team geweest, met steeds volle inzet en saamhorigheid. Dat is ook niet vanzelfsprekend. Ik hoop dat jullie dat ook zo gevoeld hebben. Mede dankzij de veelkoppige begeleiding van Juliette, Sabien, Mattijs, Bart, Rob en vele ouders die steeds waar nodig invulden. We hebben nog een laatste B-toernooi op 21 juni, daar gaan we aan het einde van de middag dit bijzondere seizoen afsluiten. Klik op foto hieronder voor teamfoto's.


De selecties zijn in volle gang, hopelijk kom je in het team van je wens. Ik hoop in ieder geval dat we over twee jaar, wie weet MA2, met de meesten van ons weer bij elkaar zijn!
Comments