Thuis‎ > ‎

HIC MB1 - Hurley MB2 - 3-1 - 15 maart 2014

Geplaatst 19 mrt 2014 14:30 door Just van den Broecke
door Just - Het was ons bekend dat, net als wij, HIC MB1 is een gedreven ploeg in ontwikkeling is. Eerder hadden zij al van onze MB1 op het veld en in de zaal gewonnen. Net als wij zetten zij een full-press voorin. Daarmee hadden we het moeilijk, vooral om onze middenvelders vanuit de kom te bereiken. Maar we hielden goed stand. Ook konden wij hun, bij tijden kwetsbare, achterhoede op die manier onder druk zetten. HIC bleek echter ook een goed ingestudeerde corner te hebben waaruit ze uiteindelijk twee doelpunten maakten. Met 0-2 gingen we de rust in. 


Echter net als vorige week werden we geteisterd door blessures. Dit keer was het vooral Claudia die, onbedoeld, maar heel ongelukkig, een bal tegen haar vinger kreeg en direct met gebroken vinger en losse nagel naar de Eerste Hulp moest. Ook Tosca en Renee gingen met spierblessures het veld af. Bij Tosca werd later een spierscheurtje geconstateerd. Onze langzamerhand vaste invallers Lara en Floor konden gelukkig goed invullen. In de tweede helft kwamen we ook goed terug met een aantal kansen en mooi doelpunt van Leonie (?). De stand 0-2 in eerste helft en 1-1 in tweede helft maakt de einduitslag 1-3 totaal, maar net als vorige week komen we in de tweede helft steeds beter voor de dag. Dat is een compliment waard: het is top-zwaar in de Topklasse, vaak wordt een onderliggend team dan in de tweede helft weggespeeld, maar het tegendeel is waar! Onze meiden geven nooit op en blijven strijden. Dat moet ons kracht en inspiratie geven voor de wedstrijd komende zaterdag: tegen Amsterdam MB2 in het hockey-walhalla: het Wagener Stadion! 

We wensen vooral Claudia met haar vervelende en vooral pijnlijke blessure alle voorspoed toe. Ook Tosca zal even uitgeschakeld zijn en is er hopelijk weer snel bij. Lara en Floor trainen en spelen weer met ons mee. We maken er een mooie ochtend (aanvang 10:30!) van in het Wagener komende zaterdag.

Comments