Team


MB2 28 sept 13 - Sponsorpakken

Het team in trainingspak van sponsor Bien.
Boven v.l.n.r: Juliette (coach), Claudia, Lynne (MB1), Lynn, Tosca, Sam, Natalie, Luca
Beneden v.l.n.r.: Merel, Minke, Iza, Leonie, Rosalie, Renee, Mara
Niet op foto: Puck

Begeleiding

Juliette

Onze Trainer/Coach
Onze trainer/coach is Juliette Kerstens. Juliette speelde en coachte eerder bij Naarden, Gooische en GHHC in Groningen waar zij ook studeerde. Thans speelt zij bij Hurley, en werkt bij (ons aller, voor de meesten dan) Ajax! Daarbij vermoeden we dat ze ook nog in onze hoofdstad studeert.


Bien Logo

Onze Sponsor
Onze sponsor is Bien: "BIEN helpt bedrijven om trends te vertalen naar succesvolle innovatie. Verbinden van het merk met de buitenwereld. ".
Met dank aan onze sponsor zijn wij gekleed in de fraaie trainingspakken hierboven in de teamfoto te zien.


Onze Mascotte
Onze mascotte is Jamie. Haar motto is: "Een Labrador Gaat Altijd Door". Zij zal nooit opgeven, 4-3-3 of 3-2-3-2, in elk systeem kan zij excelleren. Jamie zegt: "Hockey is gewoon een spel waarin iedereen een eigen stok heeft en de bal is voor wie 'm pakt", maar ook filosofischer: "Simpel Hockeyen is het allermakkelijkste wat er is". Haar allerlaatste foto-album is hier want ze vond deze foto's eigenlijk te kinderachtig.


Onze Team Manager
Just (links) is onze team manager. Hij doet de coordinatie en communicatie, verzorgt de logistiek etc. Verdere taakverdelingen vind je in de Contact pagina .Onze Ouders

Onze MB2 heeft het ook nog eens getroffen met een stel aktieve (en ook gezellige) ouders. Zo hebben we niet alleen vele scheidsen, maar ook bijvoorbeeld van tijd tot tijd geweldige appeltaarten.Comments