Agenda

Dit is de volledige MB2 agenda inclusief de roosters voor rijden, fluiten en fruit en verjaardagen+vakanties, en de Ajax-agenda voor Juliette ;-). Je kunt deze (Google) agenda ook aan je eigen elektronische agenda koppelen bijv. als je een smartphone hebt. Zie bijv. Google CalendarApple iCal of MS Outlook. Vraag Just als je hierbij hulp nodig hebt.

Hurley MB2 Agenda


Competitie
Op het veld spelen we 2 competities: een voorcompetitie (in sub-topklasse C, poule van 6, halve competitie met 5 wedstrijden) en vervolgens een hele competitie in de Topklasse, poule van 8, met 2x7 wedstrijden. Daarnaast spelen we zaalhockey. Afzeggen voor een wedstrijd graag tijdig en telefonisch bij zowel Juliette als bij Just (06-54268627), dus niet een SMS-je.

Wanneer en waar spelen we ?

Tip: de Hurley App van LISA werkt heel erg goed vooral ook voor schema's en uitslagen! Download en installeer deze op je smartphone/tablet via de AppStore of Google Play door te zoeken naar "THC Hurley". Log daar in met je Hurley account.

Voor elke wedstrijd zal Just dit via de mailing lijst aankondigen met daarbij nog bijzonderheden. Maar je kunt dit altijd zelf snel te weten komen:
  1. via onze eigen Agenda
  2. via het wedstrijdschema op Hurley website
  3. via Programma Hurley MB2 uit KNHB Standenmotor
Hoe staan we er voor ?
Dit is te vinden via de Hurley website wanneer je daar bent ingelogd. Gemakkelijker is vaak om via de KNHB Standenmotor te kijken. (Hieronder komt nog directe link)

Zaalhockey
Wanneer spelen we: zie KNHB MB2 wedstrijdschema en onze agenda boven. 
Uitslagen en stand:   zie KNHB MB2 Standenmotor Zaal.

Hieronder aangehecht de adressenlijst van de sporthallen.
Ċ
Just van den Broecke,
2 dec 2012 04:21
Comments